måndag 30 september 2013

September har passerat...

... och likaså mabon. Ja, inte har jag hållit vad jag lovat om en massa spännande inlägg den senaste tiden inte... Dagarna bara rusar förbi och mitt "sommarlov" var slut i en blinkning. Nu är det fullt upp med sista året som student (!). Jag känner mej lite besviken att jag helt missade mabon... Verkar vara helt i min egen lilla pluggbubbla.

Var ute och promenerade under de höstklädda träden idag. Underbart fint var det. Hösten är en av mina favorittider på året. När det ännu inte hunnit bli jättekallt, solen lyser ännu om dagarna och det är fritt fram för mys när kvällen och mörkret faller på. Lite kallt har det allt blivit, i morse var det bara 4 grader ute. Besökte Värmland förra helgen och då fick jag hemstickade tofflor av mormor så jag är redo. Vi hade så himla kallt i lägenheten förra vintern, 15 grader var det i köket en morgon när jag kom upp och skulle göra kaffe.

Nu ska jag faktiskt bädda ner mej i sängen. Tänkte unna mej en mysig lässtund.

Fridens liljor!

Årshjulet
 
Bild från: Wikipedia


måndag 2 september 2013

September är kommen

Här har det inte varit så mycket aktivitet under ledigheten som jag hoppats. Det har varit så mycket annat att jag inte riktigt haft tid och ork ändå... Det blir aldrig som man tänkt sej.
Det har åtminstone blivit en del tarot den sista tiden. Gillar verkligen min nya Witches tarot och har nästan helt gått över till den från min Cosmic som jag haft så länge.

Ska njuta riktigt ordentligt av mina knappa sista lediga dagar.

Det känns verkligen att hösten har kommit. Det luktar höst. Träden utanför har blivit väldigt gula den senaste veckan och det känns kyligt på morgnarna. Busvädret tänker jag inte ens nämna.

Nu ska jag kika hur det går med kikärterna på spisen. Planerar att idag producera lite vegetariska biffar att ha i frysen.

Jag tror jag ska försöka planera lite riktigt firande inför samhain. Känner mej i ett riktigt samhain-mood. Kanske är det för att jag tillbringar så mycket tid på pinterest och där finns mycket boards med halloweentema.

Fridens liljor!